Nyheder

Hvad ved vi?

Vi ved noget om byggeri – vi har 18 års erfaring med arkitekt- og byggeopgaver.

Der er nok af fordomme om byggebranchen og håndværkere. Det ved vi bedre end nogen, for vi har været i branchen i snart 20 år – og vi er her endnu.

Efter mange år i branchen har vi erfaring med byggeri i alle størrelser – hvor kan man lægge gulvvarme ind, hvordan skal der isoleres, hvor får man godkendt byggeprojekter, hvilke tegl er optimale tagsten og meget meget mere. Vi overholder aftaler, leverer projekter til tiden, rydder op efter os og holder prisen.

 

Hvorfor ved vi det?

Vi er arkitekter og håndværkere, og kan derfor både  tegne og regne.

Vi sætter troværdighed og tillid først når vi arbejder med projekter og kunder Vi har mange års erfaring i byggebranchen og leverer byggeri som er funktionelt og æstetisk.

Ud over erfaring med byggeri investerer vi også i ejendomme og varetager ejendomsadministration. Vi rådgiver om hvornår det er fornuftigt at investere i ejendomme og kigger bl.a. på hvilke områder der er modne for rentabel ejendomsinvesteringer.

 

 

Artikler og nyheder

Tilmed nyhedsbrev

>> Hems i parcelhus (januar 2012)
Mange familier i parcelhuse har brug for mere plads. Vi har en løsning der udvider et typisk børneværelser på 12 kvm med en hems der giver væsentlig mere gulvplads.

>> Udvid med en etage i villaen (januar 2012)
Ved at udnytte 2. sal i en klassisk murermestervilla kan man tilføje ekstra soveværelse eller opholdsrum. Vi har lavet løsninger hvor taget er efterisoleret, der tilføjet ovenlys vinduer og er bygget ny trappe.

Det er igen muligt at få håndværkerfradrag.
Håndværkerfradraget er et fradrag i den skattepligtige indkomst, ligesom fx kørselsfradrag. Fradraget er på op til 15.000 kr., og fradraget knytter sig kun til vedligehold og reparation af din helårsbolig eller dit sommerhus. Se mere detaljeret på fx. Bolius eller SKAT.